bg

Информация за нас

Ресторант Парми - гр.Варна бе открит на 23.03 2001 г.

Разполагаме с 50 места на закрито и 40 места на лятната тераса пред ресторанта.

Менюто на ресторанта е изключително богато и разнообразно.Тук може да опитате както нашите домашни-авторски рецепти,така и класически предложения от европейската кухня.

Нашия ресторант се гордее с факта,че сме едно от малкото места във Варна,където все още понятието СЕМЕЕН РЕСТОРАНТ е запазило истинския си смисъл.Тук супите започват да се варят в 7.00 часа сутрин и не са прахчета и химии,а стойностните и хранителни продукти,по рецепти на нашите родители.Продуктите за салати,предястия и основни ястия се пазарят лично от нас за деня.Химични добавки,е-та,консерванти и т.н. са АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНИ в нашия ресторант.

Ресторанта ни е изключително удобен и с богат опит в провеждането на фирмени или семейни празници и тържества.Подхождаме отговорно и професионално към всяко Ваше изискване и желание.

Нашите майстор-сладкари приготвят за Вас ежедневно богат асортимент от НАИСТИНА домашни сладкиши и торти,голяма част от които са авторски рецепти на нашето семейство.

Основното ни МЕНЮ се обновява веднъж на 6 месеца,съобразявайки се с Вашите предпочитания и вкус.Ежедневно предлагаме разнообразно и вкусно ОБЕДНО МЕНЮ /информацията се обновява и побликува във Фейсбук/, а всеки сезон подготвяме постоянно СЕЗОННО МЕНЮ с най пресните и качествени продукти за конкретния сезон.

Не можем да Ви обещаем лукс и помпозност,но Ви обещаваме да ви посрещнем с усмивка,да Ви обслужим деликатно и да Ви нагостим вкусно и здравословно.

Заповядайте и добре дошли!

Семейство Николови

Снимки: