bg

Информация за нас

Ресторант Парми - к.к.Златни пясъци бе открит на 01.05.1992 г.

Разполагаме с 200 места,разположени в три района около открит коктейл бар.

Намираме се на централната крайбрежна алея точно до плажа и морето.Над нас е хотел Мелия Ермитаж,а от дясната страна,хотел Астория.

Това е първия ресторант от веригата Парми.От самото му създаване,през всичките 23 години до днес нашата политика и начин на работа запазват своите ценности и начин на работа.Това е ресторант за ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО.Обстановката,менюто,обслужването,постоянното присъствие на собствениците,всичко това е предвидено и създадено за Вас и Вашето семейство.

Менюто на ресторанта включва асортимент от българската,руската,италианската и израелска куня.Тук супите и готвените ястиязапочват да се приготвят от 7.00 часа сутринта,продуктите за салати,ордьоври,морска храна,основни ястия и т.н се пазарят лично от нас за деня.Химични добавки , е-та и консерванти са АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНИ в нашия ресторант.

Нашите майстор сладкари ежедневно приготвят за Вас богат асортимент от наистина домашни сладкиши и торти,голяма част от които са авторски рецепти на нашето семейство.

Ресторанта е изключително удобен за празнуването на фирмени и семейни празници и тържества,както и детски рожденни дни.Подхождаме отговорно и професионално към всяко Ваше изискване и желание.

Разполагаме с два детски къта /за различна възраст/,където предлагаме на Вашите деца голямо разнообразие от играчки,пързалки,люлки и детски къщички.В непосредствен близост до нас се намира най големи детски център за забавления,а от другата ни страна се намира мини голф - Златни пясъци.

Заповядайте в нашия семеен ресторант за да почуствате Златни пясъци,такива каквито ги помним и обичаме.Позволете ни да Ви посрещнем с усмивка,да Ви обслужим деликатно и професионално и да Ви нагостим вкусно и здравословно.

Очакваме Ви,бъдете добре дошли!

 

Семейство Николови

Снимки: